Ähtärin Hautaustoimisto ja
Kukkasitomo Oy

Ostolantie 12,
63700 Ähtäri
(sisäänkäynti talon sisäpihalta)
puh. 040-631 1006
Avoinna

ma - pe 9 - 15
muina aikoina sopimuksen mukaan.

Kukkakauppamme toimii tilaussitomona.
Aloita hautajaisten suunnittelu tästä.

Yritys

Sisarukset Timo Virtanen ja Marjo Karilainen ovat vastanneet Ähtärin Hautaustoimisto ja Kukkasitomo Oy:n liiketoiminnasta vuodesta 2014 alkaen. Nykyisissä tiloissa on jatkuva arkkunäyttely, joka mahdollistaa hyvän ja alati vaihtuvan arkkumalliston esilläolon. Molemmat yrittäjät ovat suorittaneet Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n erityiskoulutuksen HTLH:n eli hautaustoimiston liikkeenharjoittajan tutkinnon.

Henkilökuntamme vankka ammattitaito ja asiakkaan henkilökohtainen palvelu on meille kunnia asia. Autamme asiakkaitamme löytämään heille heidän haluamansa tuotekokonaisuuden tarjoamalla laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita ja korkealaatuista palvelua.

Historia

Yrityksemme juuret ja syntyhistoria ulottuvat 1800 –luvun lopun Urjalaan, jossa Turkin sodan aikainen veteraani Kumlin aloitti ruumisarkkujen veistämisen tallissaan. Vuonna 1912 Järven suku osti ruumisarkkuveistämön tuolloin jo 80 –vuoden ikään ehtineeltä Kumlinilta.

1921 Väinö Järvi aloitti hautaustoimiston liikkeenharjoittamisen Orivedellä ja hänen veljensä sittemmin v. 1928 Virroilla. Virroilla toimi myös nykyisten liikkeenharjoittajien äidin kukkakauppa ja hautaustoimisto, jonka toiminta siirtyi Ähtäriin v. 2014

Noudatamme hautaustoimistojen eettisiä ohjeita sekä myös hautausalan yleistä eurooppalaista standardia (Suomen Standardisoimisliitto SFS, Standardi SFS-EN 15017).

Hautaustoimistomme on myös osa valtakunnallista Memoria-hautaustoimistoverkostoa. Memorian osakkaat ovat yksityisiä perheyrityksiä, jotka toimivat tiiviissä yhteistyössä alan palveluiden ja laadun parantamiseksi. Memoria-hautaustoimistoverkoston ansiosta voimme järjestää hautajaiset ja välittää hautauspalvelut myös toiselle paikkakunnalle.

Ähtärin Hautaustoimisto ja Kukkasitomo Oy  |  Ostolantie 12, 63700 Ähtäri |  puh. 040-631 1006